BRAVO VOLONTERI! U humanitarnoj akciji u okviru manifestacije “Homo si teć” prikupljeno 60. 967 kuna

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za volontere ovogodišnjeg Festivala sporta i rekreacije Homo si teć

U organizaciji festivala sporta i rekreacije sudjelovao je ove godine 191 volonter, a svima su uručene zahvalnice i poklon bonovi. Također, predsjednici udruge Šarolija Sandri Grozdanov uručen je ček sa sredstvima prikupljenim od ovogodišnje prodaje Homo si teć majica i narukvica, odnosno iz akcije “Trčim i pomažem”.

Iznos od 60 967 kuna namijenjen programu “Moje mjesto pod suncem”, koji s udrugom Šarolija provodi Centar za kulturu dijaloga, bit će iskorišten za potrebe djece iz egzistencijalno ugroženih obitelji, poput naočala, aparatića za zube, radnih stolova i izleta, te drugih potrebe i želje kojih bi djeca zbog socijalnih prilika u kojima žive inače bila lišena.

Prijemu su, pored velikog broja volontera, prisustvovali i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika Marko Filipović, pročelnica Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić, predsjednik AK Ri Maraton Radovan Šoljaga, predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać te predsjednica udruge Šarolija Sandra Grozdanov.

Zahvaljujući volonterima na njihovom angažmanu i trudu, bez kojeg manifestacija ove veličine teško da bi bila moguća, gradonačelnik Obersnel pozvao je sve na još jedno druženje kad to sunčanije vremenske prilike budu omogućavale na otvorenom, te najavio kako će se dogodine u sklopu Homo si teć trčati i kroz nedavno otvorene gradske tunele.

Tako je na najljepši način zaokružen ovogodišnji Homo si teć, koji je pod geslom “Zajedno smo Rijeka” kroz tri travanjska vikenda na 9 utrka privukao preko 16 000 sportaša, rekreativaca i građana svih dobnih skupina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari