BRAVO ZA RIJEČKE UGOSTITELJE: Riječkom dječjem domu darovana vrijedna didaktička oprema

Riječki ugostitelji u sklopu manifestacije Ri gastro Advent 2018. željeli su darivati potrebite i razveseliti one najmlađe

Stoga su u dogovoru s ravnateljicom Doma Ivane Brlić Mažuranić – podružnica Rijeka, gđom. Suzanom Mravinac, nabavljena potrebna didaktička pomagala, drvena vrtna kućica i mekana kutna igraonica.

Donirana didaktička pomagala uručena su Domu Ivane Brlić Mažuranić – podružnica Rijeka, a niže navedeni ugostitelji zajedno s Turističkom zajednicom grada Rijeke razveselili su one najmlađe dodatno slatkišima i grickalicama te glazbenom linijom na kojoj će djeca slušati priče i glazbu.

Didaktička pomagala i poklone donirali su ugostitelji koji su sudjelovali u manifestaciji RI GASTRO ADVENT 2018. koja je održana na Trgu Riječke rezolucije:

HI-KA d.o.o., Promocija d.o.o., Krasnica d.o.o. Rijeka, Visoka poslovna škola PAR, Pepi&Buco j.d.o.o., Ri barovi d.o.o., P.A.C. d.o.o. Rijeka i Obrt za ugostiteljstvo Morski prasac Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja