„BUDI TU“ U nedjelju u “Zajcu” Marko Tolja, Mia i Zsa Zsa pjevaju za riječke učenike i studente

Idi na originalni članak

U nedjelju 8. prosinca u HNK Ivana pl. Zajca u 19:30 sati počinje glazbeno-scenski spektakl Marka Tolje, središnji dio humanitarne akcije Rotary kluba Rijeka Budi Tu 2019.

Oglas

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na portalu www.ulaznice.hr, kao i u centru Rijeke, u poslovnici Autotransa, Riva 22 i u Dallas music Sopu, Splitska 2, po cijenama od 100 do 250 kuna, a prihod od ulaznica namijenjen je fondu za stipendiranje mladih darovitih učenika i studenata.

Osmu godinu zaredom Rotary Club Rijeka organizira humanitarnu akciju „BUDI TU“, čiji je prihod prethodnih godina bio namijenjen uređenju i opremanju Klinike za pedijatriju KBC Rijeka.

Slijedom želje utemeljitelja Zaklade „Viktor Ružić“, posljednje dvije godine prihod akcije namijenjen je stipendiranju mladih darovitih učenika i studenata te potrebama zajednice, poput opremanja i nabavke posebne opreme za slijepu i slabovidnu djecu u Osnovnoj školi Pećine. Klub je do sada dodijelio deset stipendija, a uz dosadašnje stipendiste, od iduće godine stipendije će dobiti još petoro darovitih učenika i studenata koje ćemo predstaviti tijekom humanitarne akcije, zaključila je dr. Ankica Šajbić Šukunda, predsjednica Rotary kluba Rijeka.

Marka Tolju ne treba posebno predstavljati. Višestruki je dobitnik hrvatske diskografske nagrade Porin, a nastupao je na brojnim festivalima poput Dore, MIK-a i Zagrebfesta. Rado dolazi u svoj rodni grad, a koncert u riječkom kazalištu posebno ga veseli, kao i nesebično pomaganje za boljitak zajednice.

Posebne gošće koncerta mlade su pjevačke snage Mia Negovetić i Zsa Zsa, a voditeljica večeri je Irena Grdinić.

Ovo glazbeno događanje s jakom humanitarnom notom zasigurno je odličan uvod u adventsku blagdansku čaroliju koja je već krenula, a glazbeni opus Marka Tolja i njegovih specijalnih gošći, koje su dugo vremena čuvane kao iznenađenje večeri, dobrim emocijama ispunit ću srca publike.

Exit mobile version