LOKALNI IZBORI

”BURA” O VRTIĆIMA Kandidat za gradonačelnika Hrvoje Burić: ”Želimo osigurati besplatne vrtiće za svu djecu”

Foto: Facebook/Printscreen

Kandidat za gradonačelnika Rijeke Nezavisne liste Bura, ujedno i predsjednik stranke Hrvoje Burić, danas je održao tiskovnu konferenciju za novinare na kojoj su glavna tema bili riječki vrtići.

”Znamo da je grad Rijeka demografski propao i propada. Prijašnja vlast nažalost nije učinila apsolutno ništa da bi se taj pad i popravio stoga smatramo da su upravo na tom području nužne promjene,” izjavio je Burić. ”

”Preveliki broj djece svake godine ne ostvari upis u vrtić, a problem predstavljaju i financije. Mi želimo da Rijeka postane grad u koji se ljudi dolaze useljavati stoga je demografska obnova ono na što se želimo fokusirati”, nastavio je.

Presici je prisustvovala i Barbara Drezga, magistar ranog i predškolskog odgoja i osnivačica jednog od privatnih vrtića koja je potanko objasnila probleme s riječkim vrtićima, kao i strategiju poboljšanja kojoj teži ”Bura”.

Cijelu presicu pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari