ADVENT UZ MORE

Čarobna Opatija – Advent osvojio srca „velikih i malih“

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Najljepši Advent uz more najbolji je izbor za druženje s dragim ljudima, a bogat program ususret Božiću oduševit će i „velike i male“.

U glazbenim nastupima će se uz kuhano vino ili čaj moći uživati na brojnim lokacijama – u bajkovito dekoriranom parku Angiolina, u “Winter Gardenu” ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, na “Ledenoj čaroliji” Ljetne pozornice, “Xmas Street Lungomare Adventu” na prostoru od hotela Savoy do Ville Madonna te u brojnim opatijskim hotelima i ugostiteljskim objektima.

Opatija Advent posebno će izmamiti osmijehe na lica onih najmlađih različitim animacijskim programima za djecu. Pored Ledene čarolije na Ljetnoj pozornici, omiljenog mjesta okupljanja malih klizača, Kavane Strauss i Imperial pripremile su radionice izrade ukrasa za božićna drvca, fotografiranje s Djedom Božićnjakom i vilenjakom te najluđi dječji Božićni disco s nagradnom igrom. Božićni ukrasi će se izrađivati i u hotelu Bristol, a s omiljenim Djedicom će se također moći fotografirati na “Xmas Street Lungomare Adventu”. Šporerbajka u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer svojom će predstavom za djecu „Larina Božićna bajka“ gledatelje odvesti na daleko putovanje u dom Djeda Mraza, a svi mali kreativci moći će se okušati i u radionicama dekoriranja božićnih vesti te izrade lutaka Bake i Djeda Božićnjaka.

Svi ljubitelji dobre hrane moći će uživati i u brojnim blagdanskim specijalitetima, kako na adventskim kućicama, tako i u opatijskim restoranima i kavanama. Gulaš, Ćufte Mediteraneo, kobasice u pecivu, Teta Sarma, pohane kuglice bakalara, fritule, trdelnik, sve su to zamamni specijaliteti na raznim lokacijama u gradu, koji će oduševiti i najistančanija nepca. Pored kuhanog vina, neizostavni su i brojni kreativni kokteli sa blagdanskim štihom – Winter Teranino, Gin Toddy, Hot Fig, Aperol Punch…koji će dodatno začiniti blagdansku atmosferu.

Svima omiljeno vrijeme u godini savršeno je za druženje s obitelji i prijateljima…Pozivamo Vas da ususret Božiću postanete dijelom bajkovite blagdanske atmosfere u Opatiji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari