ČAVLE – “… I DJECI S LJUBAVLJU”: U nedjelju riječki liječnici, odvjetnici, trećemajci, veterani HNK Rijeke… na humanitarnom turniru za djecu oštećena vida

Idi na originalni članak

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje koji će moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli s vrijednim nagradama

Oglas

U Sportskom centru Start fun u Čavlima u nedjelju 11. studenog s početkom u 13 sati u organizaciji Udruge “…i djeci s ljubavlju” održat će se Dobrotovorni malonogometni turnir “… i djeci s ljubavlju”.

Posebnost jednog od najzabavnijih malonogometnih turnira u u našim krajevima je u tome što će na njemu nastupiti zanimljive malonogometne ekipe: veterani HNK Rijeka, riječki odvjetnici, riječki liječnici, bit će tu i ekipa predstavnika Gradskog vijeća Grada Rijeke, ekipa malonogometaša „3. maja“, ekipa „Metisa“, riječkih novinara te ekipa koja će predstavljati i samu udrugu – ekipa „…i djeci s ljubavlju“.

Ulaz na malonogometni turnir je besplatan za sve posjetitelje, program će animirati DJ, a vodit će ga poznata riječka radijska voditeljica Gordana Brkić Žagar.

Posjetiteljima će biti ponuđena bogata tombola u kojoj će za simboličnih 10 kuna moći osvojiti atraktivne nagrade: vikend za dvoje ,Advent u Beču i odlazak na božićni koncert „Bečki valcer show“ , darovne bonove za večere u kineskom restoranu Peking, dres Rukometnog kluba Zamet i KKCibona, popusti na vožnje FlixBusevima, klima uređaj,te još mnoge druge nagrade riječkih tvrtki koje imaju sluha za jedan ovakav projekt.

 

Sav prihod od prodanih tiketa tombole ide u fond nacionalnog projekta „Želimo vježbati vid“ Udruge “…i djeci s ljubavlju”.

Događanje će zbog malonogometnih ekipa zasigurno privući pozornost jer će na terenu zaigrati proslavljeni nogometaši, bit će zanimljivo vidjeti kako mali nogomet igraju žene protiv svojih muških kolega a posebnos je i to što će i političari iz Gradskog vijeća Grada Rijeke ovom prilikom zaigrati u istom dresu –  sve za nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” s ciljem da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida.

Exit mobile version