BEZUMNI HULIGANIZAM

ČEMU OVO?! ‘S nadvožnjaka su mi razbili vjetrobransko staklo’. Pojava sve učestalija na riječkim prometnicama

Foto: Riportal - Facebook

Profesionalni vozač teretnog vozila požalio se na društvenim mrežama na ono što mu se dogodilo u Rijeci

“Ovo postaje HR stvarnost – čovik želi zaradit za koru kruva ali ne ide. Rijeka, zaobilaznica, razbijaju se šajbe sa nadvožnjaka.”, napisao je sinoć ogorčeni M. V., profesionalni vozač teretnog vozila, u objavi na Facebooku.

Kako se čini, sudeći prema komentarima brojnih Riječana, ovo nažalost nije izdvojen slučaj. Navodno je na nekoliko lokacija uz riječku obilaznicu proteklih dana već zabilježeno huligansko ponašanje onih koji vjerojatno nemaju pojma što znači zarađivati za kruh ili za svoje vozilo.

Facebook

“Razbijeno je na isti način i nekoliko automobila”, komentiraju Riječani koji savjetuju svima koji su doživjeli ovakvu neugodnost da sve odmah prijave policiji.

U današnje vrijeme, kada su i naš grad i okolica premreženi nadzornim kamerama, ne bi trebalo biti previše teško pronaći bezumne počinitelje koji svojim huliganizmom ne samo uzrokuju materijalnu štetu već ugrožavaju i živote.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari