7.485 EURA

Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici doniran prihod od humanitarnog koncerta „Va dihe mora“

IZABELA LINČIĆ MUŽIĆ, ZLATKO KOMADINA, ELIZABETA BATINIĆ, MARIO KRUŽIĆ, DIJANA MIHALJEVIĆ, ALESSANDRA SELAK, ALFRED FRANKOVIĆ

Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici doniran je iznos od 7.485,00 eura prikupljen na humanitarnom koncertu „Va dihe mora“ u organizaciji Primorsko-goranske županije i osam županijskih lučkih uprava PGŽ koje ove godine obilježavaju 25 godina djelovanja

Župan Zlatko Komadina i predsjednik Zajednice županijskih lučkih uprava Mario Kružić uručili su ček ravnateljici Centra Elizabeti Batinić pri čemu su naglasili važnost djelovanja ustanove i pohvalili učinkovitost rukovodstva i svih djelatnika koji svakodnevno ulažu trud i znanje kako bi korisnicima olakšali svakodnevicu.

Ravnateljica Batinić istaknula je da će donirani iznos upotrijebiti za poboljšanje uvjeta boravka korisnika i kako je svaka pomoć dobrodošla, zahvalivši organizatorima te svima koji su doprinijeli u provedbi hvalevrijedne humanitarne akcije, a koja će se prema riječima Kružića zasigurno nastaviti provoditi.

Svečanom uručenju nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić te ravnatelji županijskih lučkih uprava Alessandra Selak, Dijana Mihaljević i Alfred Franković.

Na humanitarnom koncertu „Va dihe mora“ održanom u Opatiji nastupili su brojni glazbenici – Damir Kedžo, ženska klapa Luka, Joso Butorac, Martina Majerle, Vivien Galletta, Voljen Grbac, Tamara Brusić, klapa Tić, Melanija, Katja Budimčić Sabljar, Duško Jeličić Dule, a zapjevao je i sam voditelj Mario Lipovšek Battifiaca. Glazbeno su izvođače podržali Mladen Žmak, Andrej Baša, Robert Grubišić te Andrej Babić, a program je obuhvaćao skladbe MIK festivala koji ove godine slavi 60. rođendan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari