ČITATELJI PREUZELI SVOJE NAGRADE: “Hvala Gentlemenu i Riječaninu na lijepim nagradama!

Foto. Riječanin

Dobitnici nagrada u nagradnoj igri “Obuci se kao Gentleman” trgovine muškom odjećom i obućom Gentlemen (2. kat Tower centra) i web portala Riječanin ovih dana preuzeli su svoje nagrade

Prvu nagradu – hlače, košulju i remen osvojila je Ana Jelčić iz Čavli. Nagradu je odmah proslijedila svome suprugu Nikoli!

Drugu nagradu – košulju, remen i kravatu – osvojio je Paolo Gibičar iz Rijeke s “nogometnom adresom” na Krku.

Svi vidno zadovoljni i sretni došli su ovih dana preuzeti svoje nagrade u trgovinu Gentlemen gdje im je ljubazno osoblje pomoglo u odabiru artikala koji im najbolje odgovaraju. A mi smo pauze u isprobavanju odjeće iskoristili za par pitanja dobitnicima.

Obitelj Jelčić iz Čavli stigla je u trgovinu Gentlemen na 2. katu Tower centra “u punom sastavu”: mama Ana, tata Nikola, kći Nika i sin Vid!

Dok je Nikola birao odjeću koja mu se najviše dopada, Ana Jelčić rekla nam je kako redovito prati web portal Riječanin a posebno ju zanimaju lokalne vijesti, posebno s Grobinštine.

“Nisam se stvarno ni nadala dobitku jer je u nagradnoj igri sudjelovalo jako puno vaših čitatelja, čini mi se njih gotovo 500 je na društvenoj mreži “tagiralo” svoje najmilije i podijelilo objavu o nagradnoj igri. Nikola nije puno na Facebooku pa nije ni znao da je “u igri” za nagradu dok ga nisam objavijestila da može u Gentlemenu obnoviti dio garderobe”, ispričala nam je Ana Jelčić dok su tati u odabiru najviše pomagali a tek malo i odmagali simpatični Nika i Vid.

Dobitnik 2. nagrade, 20-godišnji Paolo Gibičar sportaš je manekenskog stasa kojem je baš svaki komad odjeće savršeno pristajao, osim možda ponekih prekratkih hlača jer Paolo plijeni pravom muškom visinom i pojavom.

Nekoć, u mlađim uzrasnim kategorijama nogometaš HNK Rijeke a danas prvotimac NK Krka, jedne od vodećih ekipa Treće hrvatske nogometne lige Zapad, vrlo brzo je u suradnji s osobljem Gentlemena pronašao pravu odjevnu kombinaciju koja mu savršeno pristaje.

I ne bez ponosa u glasu dodao je kako su i on i cijela njegova nogometna ekipa uzbuđeni pred skorašnju utakmicu s prvoligašem Osijekom u osmini finala Kupu Hrvatske u srijedu 31. prosinca.

“Imate li šanse za prolazak protiv prvoligaša Osijeka”, upitali smo naivno Paola.

“Naravno da imamo! To je Kup, iznenađenja su moguća i mi smo na Krku svi uvjereni da možemo proći. Dat ćemo sve od sebe, pa što bude – bude”, rekao nam je Paolo, lijevokrilni napadač NK Krka.

 

Dodao je kako redovito prati vijesti i priče na portalu Riječanin jer tu uvijek može pronaći nešto zanimljivo i novo. Najviše ga zanimaju vijesti iz sporta odnosno događaji iz našega kraja.

I Nikola i Ana odnosno Paolo pohvalno su se izrazili o izgledu i ponudi trgovine Gentlemen te velikom izboru ponuđene odjeće i obuće.

Punuda će vrlo brzo biti još raznovrsnija i izdašnija jer u trgovinu stiže – nova zimska kolekcija odjeće!

Foto. Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari