VELIKO FINALE

„CORONA CABARET“ U petak u “Zajcu” odlična zabava uz dvojac „Žlice i gitara“ i njihove goste

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svibanjski program riječkog HNK „Velika revija malih formata“ završava u petak, 29. svibnja 2020.

Finale je pripalo otkačenom glumačko-glazbenom dvojcu, još otkačenijem nakon razdoblja izolacije, „Žlice i gitara“ odnosno Nikoli Nediću i Mariu Jovevu. Njihov „Corona cabaret“, u kojem ovoga puta sudjeluju i njihovi gosti, kolega, glumac Hrvatske drame Dean Krivačić te operni solist Dario Bercich, počinje u 19.30 sati.

„Corona cabaret“ donosi prvi, ekskluzivni live intervju s Coronom!

S virusom kojeg će tumačiti Dean Krivačić razgovarat će Nikola Nedić, dok će Coronin službeni prevoditelj biti Mario Jovev. To je samo dio carabetskog programa, a sve ostalo je, kao i uvijek kad su u pitanju „Žlice i gitara“- iznenađenje.

Autorski tandem koji je već svojim prvim cabaretom oduševljavao publiku Rijeke i Zagreba, kroz svoje uglazbljene stihove, a uz zvukove dviju žlica, gitare i mandoline, donijeli su pravo , nerijetko gorko-smiješno, osvježenje na scenu.

Osim publiku, svojim su originalnim nastupom očarali i kritiku koja je prepoznala njihov „unikatni autorski izričaj“, njihovu „pozitivnu energiju, odličnu uigranost i visoku razinu izvedbe“ te „spontanost i jednostavnost toliko izravne da moraju osvojiti srca publike“, a njihov cabaret nazvala „malim remek djelom“.

A najavu „Corona cabareta“ završavamo njihovim stihovima:

Malo jača prehlada
Ili globalna pandemija
Vraća li nam priroda
Il’ je sve to zlobna kemija
Opća katastrofa
Ili opća panika
Da li gledam sliku svijeta
Ili svijet kroz sliku medija?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari