PRESLATKO STVORENJE

COSTABELLA Pogledajte snimku zaigranog dupina: U moru ispred novog Hiltona skokovima oduševljavao promatrače!

Video je naš čitatelj snimio jučer, a promatrači na barki nisu mogli sakriti svoje oduševljenje, pazeći istodobno da svojom vožnjom ne uznemire dobrog dupina

Dupini, pa čak i kitovi, dobro su nam poznati stanovnici ali i česti gosti u našem dijelu Jadrana, pogotovo ovoga ljeta, pa to gotovo da više i nije vijest. Međutim, ovako blizu najsjevernijoj točki mora u Kvarnerskom zaljevu baš ih i ne viđamo prečesto, a jedan takav susret zabilježen je jučer.

Zaigranog dupina primijetili su Riječani koji su akvatorijem Preluka i Costabelle plovili barkom, a prizor razigranoga i akrobacijama sklonog dupina totalno ih je oduševio.

Pazili su da svojim plovilom ne ometaju dupina, no ipak su uspjeli snimiti kratki video “druženja” s ovim morskim sisavcem koji je oduvijek poznat i kao prijatelj ljudi.

Dupin se neko vrijeme zadržao čak prilično blizu resorta Costabella i hotela Hilton u izgradnji, a primijetili su ga i radnici i osoblje gradilišta kojima je na taj način uljepšao radni dan.

U životnoj radosti i akrobacijama razigranog dupina možete uživati i vi – pogledajte video!

Video: D.D.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari