ZABAVA ZAGARANTIRANA

Galerija | Cres zasjao blagdanskim sjajem. Staru godinu ispratit će u petak uz koncert Nene Belana & Fiumensa!

Cres je ove godine zasjao posebnim blagdanskim sjajem uz brojna događanja za velike i male, a finalni tjedan 2023. godine donosi još puno dobre zabave uz koncert Nene Belana i Fiumensa te ispraćaj Stare godine u podne.

Bogat program Adventa u Cresu, koji se održava u organizaciji TZG Cresa i Grada Cresa, a zahvaljujući velikom odazivu creskih udruga, institucija, klubova, ugostitelja i pojedinaca, proteklih je tjedana postigao da grad Cres zablista posebnim blagdanskim sjajem, a u brojnim događanjima uživale su sve generacije posjetitelja!

Pred nama je finalni vikend 2023. godine koji nam donosi puno odlične zabave na najvećem hrvatskom otoku!
Kako bi posjetitelje poveli u prekrasnu bajkovitu šetnju, uz glavni gradski trg uređene su i dodatne lokacije, a novitet ovogodišnjeg Adventa je prigodno uređenje Palače Moise, koja je zablistala božićnom čarolijom.

Posebno je atraktivno i Šetalište 20. travnja, centralna lokacija adventskih događanja, koje svaki dan u sklopu „Adventa na Šetalištu“ nudi prigodnu ugostiteljsku ponudu i puno zabave.

Veliko finale ovogodišnjih adventskih događanja u Cresu održat će se u petak, 29. prosinca kada će u Cresu nastupiti popularni Neno Belan & Fiumens koji će dodatno zagrijati odličnu atmosferu koja ovog prosinca vlada gradom. Koncert koji će započeti u 20.00 h održat će se na Šetalištu 20. travnja (kod Porta Bragadine).

Bogat program događanja zaokružit će 31. prosinca tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne kada će u društvu gradonačelnika svi građani i njihovi gosti, uz pjesmu i slastice, zaključiti 2023. godinu i okrenuti se novoj 2024. godini.

Večernji dočeci Nove godine održat će se u sklopu Adventa na Šetalištu na adventskim kućicama Tamaris i Vina Miramar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari