STAVITE VREĆICE NA VIDLJIVA MJESTA

Crikvenica zaštitne maske dostavlja na kućnu adresu. Kreću već danas

FOTO: Grad Crikvenica

Masku prije uporabe treba prokuhati, osušiti i ispeglati

Zaštitne maske su podijeljene najpotrebitijima putem prethodnog poziva, a već od danas popodne, 26. ožujka, kreće se s podjelom maski po kućama.

U podjeli će sudjelovati DVD i JVP Crikvenica, Gradsko društvo Crvenog križa Grada Crikvenice, Pomoć u kući, Grad Crikvenica, Eko Murvica, VIO Žrnovnica Crikvenica-Vinodol te volonteri.

Maske će se dijeliti tijekom idućih nekoliko dana.

„Molimo za strpljenje, pokušat ćemo doći do svakog građana bez bliskog kontakta. Zbog brže i efikasnije podjele, molimo sve one koji imaju potrebu za maskama da na vidljiva mjesta (ograde, vrata, kvake..) istaknu običnu vrećicu u koju će naši volonteri staviti maske. Molimo da nas u ovom trenutku ne zovete jer će podjela ići prema svima, a eventualne nedostatke ćemo pojedinačno rješavati nakon sveukupne podjele o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni“, apelira se na građane.

Masku prije uporabe treba prokuhati, osušiti i ispeglati te je važno znati da je maska prije svega mjera prevencije i kao takva nije apsolutna zaštita od bolesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views