Crikveničanin Zoran Škoro policajac godine u izboru Hrvatske turističke zajednice!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Zoran Škoro, policijski službenik Policijske postaje Crikvenica dobitnik je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, u kategoriji policijski službenik/ica

Nagrada mu je uručena na završnoj svečanosti u sklopu tradicionalne manifestacije Dani hrvatskog turizma, održanoj jučer, 29. listopada u Župi Dubrovačkoj.

Osim nagrađenog policijskog službenika, ovom prigodom dodijeljeno je ukupno 27 nagrada djelatnicima u turizmu, od kojih je još četvero s područja Kvarnera, odnosno Primorsko-goranske županije.

Nagrađeni policijski službenik Zoran Škoro u policiji je gotovo 35 godina, a više od 25 godina je u Policijskoj postaji Crikvenica, gdje obavlja poslove policijskog službenika za sigurnost i preventivu cestovnog prometa.

Odlikuje ga sklonost timskom radu i suradnji, kao i spremnost da svoja znanja i iskustva nesebično prenosi svojim kolegama. Njegova stručnost, samostalnost, komunikativnost, ali i prilagodljivost novonastalim situacijama, posebno dolaze do izražaja u turističkoj sezoni kada neumorno, ljubazno i profesionalno pomaže svim građanima i turistima.

Pixsell

Obavljajući službu na cestovnim pravcima na crikveničko-vinodolskom području tijekom turističke sezone, policijski službenik Zoran Škoro pomagao je brojnim domaćim i stranim turistima da što brže i lakše dođu do svojih odredišta. Pri tom je svojim susretljivim, uljudnim i profesionalnim ponašanjem dao znatan doprinos ugledu policije, ali i ugledu ne samo ovog područja već i šire, kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije. Uz to, za vrijeme turističke sezone aktivno je sudjelovao i u organizaciji brojnih preventivnih aktivnosti čime je uvelike pridonosio ugodnom boravku građana i turista na sigurnoj turističkoj destinaciji crikveničko-vinodolske rivijere.

Nagrada Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, Zorana Škoru je ugodno iznenadila, izuzetno je počašćen što je u izabran za policajca godine te smatra da je ova nagrada svojevrsna kruna njegove gotovo 35-godišnje službe u policiji.

Stoga je za vjerovati da će ovo vrijedno priznanje biti dodatni poticaj u radu ne samo nagrađenom policijskom službeniku Zoranu Škori, već i njegovim kolegicama i kolegama koji svakodnevno odgovorno i profesionalno obavljanju zahtjevan policijski posao na dobrobit građana i turista.

Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari