EVO DETALJA

CTK danas organizira online radionicu ispraćaja Europske godine mladih

Za kraj 2022. godine koja je proglašena Europskom godinom mladih, Centar tehničke kulture Rijeka organizira online radionicu i druženje tijekom kojeg će rezimirati postignuća u protekloj godini, provedene aktivnosti ali i predstaviti one koje mlade tek očekuju u 2023. godini.

U srijedu 28.12.2022. u 13 sati organiziramo online ispraćaj Europske godine mladih. Tom prilikom predstavit ćemo i razne EU programe mobilnosti za mlade, kako bi u svoje novogodišnje rokovnike mladi mogli upisati svoju sljedeću avanturu za učenje, studiranje, volontiranje, putovanje ili radno iskustvo!

Prezentirat ćemo Erasmus+ program, Europske snage solidarnosti i DiscoverEU program. Sudionici će imati priliku informirati se o nadolazećim prijavama i rokovima na Europske programe mobilnosti, ali i aktivnostima za mlade koje CTK Rijeka planira za sljedeću godinu u sklopu Centra za mlade RI connect. U Centru za mlade djeluje EU info-kutak gdje svi zainteresirani mogu potražiti besplatni savjet i informacije vezane za prijavu na programe mobilnosti, kako napisati dobro motivacijsko pismo ili jednostavno potražiti odgovor na pitanje „odakle krenuti u moru silnih mogućnosti?“.

Online radionica također je prilika da mladi podijele svoje ideje o sadržajima i temama koji nedostaju u lokalnoj zajednici, stoga pozivamo svih da se prijave na radionicu putem online obrasca i zajedno isplaniramo nadolazeće aktivnosti!

Link za online radionice će polaznicima stići na e-mail adresu na dan radionice.

Dođi, informiraj se, pitaj sve što te zanima i napravi plan za 2023. godinu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari