EVO DETALJA

CTK danas organizira online radionicu ispraćaja Europske godine mladih

Idi na originalni članak

Za kraj 2022. godine koja je proglašena Europskom godinom mladih, Centar tehničke kulture Rijeka organizira online radionicu i druženje tijekom kojeg će rezimirati postignuća u protekloj godini, provedene aktivnosti ali i predstaviti one koje mlade tek očekuju u 2023. godini.

Oglas

U srijedu 28.12.2022. u 13 sati organiziramo online ispraćaj Europske godine mladih. Tom prilikom predstavit ćemo i razne EU programe mobilnosti za mlade, kako bi u svoje novogodišnje rokovnike mladi mogli upisati svoju sljedeću avanturu za učenje, studiranje, volontiranje, putovanje ili radno iskustvo!

Prezentirat ćemo Erasmus+ program, Europske snage solidarnosti i DiscoverEU program. Sudionici će imati priliku informirati se o nadolazećim prijavama i rokovima na Europske programe mobilnosti, ali i aktivnostima za mlade koje CTK Rijeka planira za sljedeću godinu u sklopu Centra za mlade RI connect. U Centru za mlade djeluje EU info-kutak gdje svi zainteresirani mogu potražiti besplatni savjet i informacije vezane za prijavu na programe mobilnosti, kako napisati dobro motivacijsko pismo ili jednostavno potražiti odgovor na pitanje „odakle krenuti u moru silnih mogućnosti?“.

Online radionica također je prilika da mladi podijele svoje ideje o sadržajima i temama koji nedostaju u lokalnoj zajednici, stoga pozivamo svih da se prijave na radionicu putem online obrasca i zajedno isplaniramo nadolazeće aktivnosti!

Link za online radionice će polaznicima stići na e-mail adresu na dan radionice.

Dođi, informiraj se, pitaj sve što te zanima i napravi plan za 2023. godinu!

Exit mobile version