IZRADILI EDUAKTIVNE CRTEŽE

Galerija | Čuvaj prirodu! poruka je polaznika Dječjeg vrtića Kvarner neodgovornim vlasnicima pasa

KD Čistoća i Dječji vrtić Kvarner ostvarili su kreativnu suradnju kako bi se potaklo vlasnike pasa na odgovornije ponašanje te obvezu sakupljanja psećeg izmeta.

Naime, djeca su potaknuta velikom količinom psećeg izmeta u obližnjem parku Nikole Hosta zajedno sa svojim odgajateljicama odlučila nešto poduzeti, a za pomoć su se obratili Čistoći. Odlučili su izdraditi edukativne crteže koje bi postavili na površine u parku, a KD Čistoća im je za tu namjenu u Riperaju pripremilo poklopce odbačenih lonaca čime su kreativno iskorišteni predmeti koji bi postali otpad. Nakon što su naslikali pripremljene poklopce, zajedno s djelatnicima Čistoće su ih postavili na travnjake gradskog parka.

Djeca su s veseljem sudjelovala u postavljanju crteža u parku s nadom da će sada moći bezbrižnije šetati i igrati se u njima dragom parku uz poruku da svi zajedno trebamo čuvati zelenilo našeg grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari