Danas 5. Humanitarni plivački maraton udruge Koga briga od Bivija do Kantride

Nakon uspješnih humanitarnih akcija nastavlja se akcija prikupljajanja novčanih sredstva za nabavu četiri lokomata

U subotu, 24. kolovoza, posjetite plažu Igralište na kojoj će se održati 5. Humanitarni plivački maraton udruge Koga briga.. na dionici od Empeduja beach bara na Biviju do Morskog prasca na Kantridi.

“Profesionalci, rekreativci, plivači, neplivači, stari, mladi, zdravi, bolesni, žene, muškarci…!!! Nema onog- nisam stigao! Tko ne želi u more može ostati na obali jer će i na kopnu biti raznih čuda!”, pozivaju vas organizatori.

Nakon uspješnih humanitarnih akcija nastavlja se akcija prikupljajanja novčanih sredstva za nabavu četiri lokomata.

Lokomati su rehabilitacijski uređaji koji pomažu u vraćanju funkcionalnosti donjih ekstremiteta odraslih i djece.

Prijaviti se možete u beach baru Morski prasac 24. kolovoza od 14 do 16 sati. Start maratona, dužine 2.5 km, zakazan je za 17 sati, a maraton nije natjecateljske prirode i mogu sudjelovati ljudi različitih plivačkih sposobnosti. Kotizacija iznosi 50 kn (ili više po volji), a svaki sudionik će dobiti majicu Koga briga.., vreću sa startnim brojem za stvari koje se vraćaju na cilj, okrijepu, voće, porciju sardelica i zabavu uz koncert iznenađenja.

Bit će tu i igara, natjecanja (potezanje konopa, obaranje ruku…), a prijaviti se možete baš svi! Bit će organizirana i tombola s lijepim dobicima. A na kraju fešta uz “Kantriderse”!

5. Humanitarni plivački maraton “Od Prasca do Prasca” dio je programa Kultura življenja unutar projekta Kantrida FKK 2020 – Europski kvart kulture. Nositelj programa Kultura življenja je humanitarna udruga Koga briga.. u suradnji s brojnim partnerima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari