MAŽORETKINJE, KONCERT, PREDSTAVA

Danas bogat program na Korzu povodom Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke

U utorak, 14. lipnja 2022. godine, od 17.00 sati, na riječkom Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, u povodu Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke održava se sljedeći program: 

  •  u 17.00 sati, nastup Prvih riječkih mažoretkinja 

Prve riječke mažoretkinje su prepoznatljivi dio riječkoga identiteta, čiji su nastupi prepoznati i nagrađivani na europskim i svjetskim natjecanjima. 

  • u 18.00 sati, koncert Gradske glazbe Trsat  

Tradicionalni koncert Gradske glazbe Trsat za građane u Danima sv. Vida i u povodu Dana grada Rijeke. 

  • u 19.00 sati, predstava Gradskog kazališta lutaka „Nove zgode Wande LaVande“ 

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 3 godine, i traje 30 minuta. 

U svojim novim avanturama, dobronamjerna i vedra creska ovčica Wanda LaVanda nastavlja uveseljavati djecu i promicati ideju prihvaćanja različitosti. No, ovom prigodom upoznaje i  Bjeloglavog supa, Sipu, Ježa i Mrava, koji nas podučavaju o vrijednostima zajedništva i prijateljstva. 

Autorica predstave je Jelena Tondini, redateljica Morana Dolenc, dramaturginja Vedrana Balen Spinčić, kreatorica lutaka, scenografije, kostima i lutkarska tehnologinja Luči Vidanović. 

Skladateljice su Anita Valo i Meri Jaman, oblikovatelj rasvjete Sanjin Seršić, a  sudjeluju Zlatko Vicić i Tilen Kožamelj.

  • 21.00 sat, koncert, Riječka klapska večer uz klapu Nevera i klapu Luka 

Povodom Dana grada i Dana sv. Vida, klape Nevera i Luka na pozornici na Korzu održat će za građane koncert prigodnih klapskih pjesama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari