MAŽORETKINJE, KONCERT, PREDSTAVA

Danas bogat program na Korzu povodom Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke

Idi na originalni članak

U utorak, 14. lipnja 2022. godine, od 17.00 sati, na riječkom Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, u povodu Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke održava se sljedeći program: 

Oglas

Prve riječke mažoretkinje su prepoznatljivi dio riječkoga identiteta, čiji su nastupi prepoznati i nagrađivani na europskim i svjetskim natjecanjima. 

Tradicionalni koncert Gradske glazbe Trsat za građane u Danima sv. Vida i u povodu Dana grada Rijeke. 

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 3 godine, i traje 30 minuta. 

U svojim novim avanturama, dobronamjerna i vedra creska ovčica Wanda LaVanda nastavlja uveseljavati djecu i promicati ideju prihvaćanja različitosti. No, ovom prigodom upoznaje i  Bjeloglavog supa, Sipu, Ježa i Mrava, koji nas podučavaju o vrijednostima zajedništva i prijateljstva. 

Autorica predstave je Jelena Tondini, redateljica Morana Dolenc, dramaturginja Vedrana Balen Spinčić, kreatorica lutaka, scenografije, kostima i lutkarska tehnologinja Luči Vidanović. 

Skladateljice su Anita Valo i Meri Jaman, oblikovatelj rasvjete Sanjin Seršić, a  sudjeluju Zlatko Vicić i Tilen Kožamelj.

Povodom Dana grada i Dana sv. Vida, klape Nevera i Luka na pozornici na Korzu održat će za građane koncert prigodnih klapskih pjesama.

Exit mobile version