DANAS NA KORZU: Svečano obilježavanje Međunarodnog dana joge i otvorenje izložbe fotografija Slavice Mrkić Modrić i Marka Gracina

Idi na originalni članak

Sutrašnji datum 21. lipnja, od strane Opće skupštine Ujedinjenih naroda proglašen je Međunarodnim danom joge uz rekordnu potporu od čak 177 zemalja svijeta među kojima je i  Hrvatska. U Rijeci će se Međunarodni dan joge obilježiti u srijedu 21. lipnja pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj i Grada Rijeke, a u organizaciji Udruge `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka.

Oglas

Obilježavanje Međunarodnog dana joge održat će se na Korzu nasuprot Gradske vijećnice – između bivše zgrade pošte i Robne kuće Ri.

Početak obilježavanja je ujutro u 9 sati, sa sljedećim  programom:

U Rijeci se joga po sustavu ‘Joga u svakodnevnom životu’ prakticira više od 25 godina, a u Hrvatskoj više od 30 godina. Tisuće građana Rijeke i okolice upoznalo je blagodati vježbi joge. Vrijedno je spomenuti da udruga `Joga u svakodnevnom životu` Rijeka već četvrtu godinu zaredom sudjeluje u projektu ‘Rijeka-zdravi grad’ organiziranjem besplatnih vježbi za osobe starije od 50 godina te za studente.

Također udruga je već drugu godinu zaredom svojim projektom Vježbajmo `Jogu u svakodnevnom životu` za zdravi grad uključena i u programe zdravstvene zaštite i socijalne skrbi Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb.

 

Exit mobile version