PROSTOR NA 1200 ČETVORNIH METARA

Galerija | Danas na Korzu svečano otvorena najveća knjižara u Hrvatskoj; Riječani oduševljeni!

Izdavačka kuća VBZ svečano je otvorila u petak u središtu Rijeke svoju novu knjižaru na 1200 četvornih metara površine, što je čini najvećom knjižarom u Hrvatskoj.

“Osim što je površinom najveća knjižara u Hrvatskoj, cilj nam je da bude i najopremljenija u zemlji, da se tu mogu pronaći sve knjige koje se nalaze na tržištu”, rekao je direktor VBZ-a Mladen Zatezalo. “Ova knjižara je važna ne samo za VBZ, nego i za sve druge izdavače”, zaključio je.

“Siguran sam da će se knjižara uklopiti u kulturni krajolik grada”, rekao je riječki gradonačelnik Marko Filipović. Ocijenio je da je bilo “hrabro otvarati knjižaru na Korzu, u središtu Rijeke i na tako velikoj površini”.

Knjižaru je formalno otvorila riječka književnica Tea Tulić, ocijenivši da je otvaranje izuzetno važan događaj za grad. “Događa se u vremenu kad su knjižare gotovo nestale iz manjih gradova, kakav je Rijeka”, dodala je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari