PROBLEM - LEASING

Danas novi prosvjed povremenih prijevoznika u osam hrvatskih gradova

Foto: Mateo Levak/Riportal

Podsjetimo, prosvjedovali su prije 6 dana trubeći u koloni po ulicama i cestama s transparentima: ‘Ostani doma i ostat ćeš bez doma’

Hrvatska Inicijativa povremenog prijevoza putnika (PPP) uz podršku Udruge Glas poduzetnika, danas nešto prije 12 sudjeluje u paneuropskom prosvjedu koji će se u Hrvatskoj održati u osam gradova, s ciljem upozoravanja na teško stanje povremenih prijevoznika.

Podsjetimo, prosvjedovali su prije 6 dana trubeći u koloni po ulicama i cestama s transparentima: ‘Ostani doma i ostat ćeš bez doma’.

“Organizirali smo prosvjed da svi čuju o našim problemima, o problemima ljudi, tvrtki i obiteljskih poduzeća koji su zbog koronavirusa doživjeli veliki financijski udar. Trpimo velike gubitke”, rekao je tada direktor tvrtke Darojković Promet Smiljan Darojković.

Ključan razlog prosvjeda bio je nezadovoljstvo odnosom leasing kuća prema povremenim prijevoznicima koji nemaju posla zbog krize s koronavirusom, a pritišće ih se s plaćanjima leasinga.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari