OBJAVLJEN PROGRAM

Danas počinje novo izdanje Rijeke psihologije

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka psihologije zajednički je projekt sveučilišne zajednice, neprofitnog sektora i jedinica lokalne i regionalne samouprave. Cilj ove manifestacije je popularizacija psihologije i poticanje volonterstva, a organizatori se nadaju da će predavanjima, radionicama, promocijama i sličnim aktivnostima privući publiku te povećati interes za psihologijom.

Zbog školskih praznika, neke programske aktivnosti započinju već 16. veljače, a završavaju 29. veljače. U sklopu Rijeke psihologije, u utorak 20. veljače u 9 sati u Znanstveno-tehnologijskom parku StepRi bit će održana i konferencija “Psihologija za poslodavce” sa središnjom temom “Novi odnosi na tržištu rada – kriza kao prilika”.

Svečano otvaranje Rijeke psihologije je u ponedjeljak, 19. veljače 2024. godine u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku s početkom u 18 sati. U programu sudjeluju učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka, uz predavanje doc. dr. sc. Valnee Žauhar s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci o temi: “Doživljaj slušanja glazbe: osjećaji, mašta, sjećanja”.

Detaljan program ovogodišnje Rijeke psihologije dostupan je OVDJE, a više informacija o organizatorima i manifestacije dostupno je na poveznici: https://rijekapsihologije.uniri.hr/

Organizatori Rijeke psihologije 2024. su: Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci, Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Grad Rijeka, Udruženje studenata psihologije „Psirius“, Ri psi Alumni klub, Društvo psihologa Primorsko-goranske županije, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari