VAŽNO

Danas se vozi četvrta etapa CRO Race utrke. Evo gdje bi mogao nastati prometni ‘krkljanac’

Idi na originalni članak

Dana 4. listopada 2024. na cestama Primorsko-goranske i Istarske županije vozi se četvrta etapa međunarodne cestovne biciklističke utrke CRO Race na kojoj će sudjelovati oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje, od Krka, Malinske, Krčkog mosta, Rijeke, Viškova, Poklona (Učke), Vranje, Nedešćine do Labina.

Oglas

Na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 12,00 do 16,00 sati bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Napominjemo kako će u vremenu od cca 13,00-14,30 sati za sav promet biti zatvorena dionica državne ceste iz smjera Krka i Rijeke prema Krčkom mostu, a od 14,00 do 16,00 sati za sav promet bit će zatvoren i promet prema Učki u oba smjera (s riječke i istarske strane).

Trasa utrke prolazi preko Rukavca, Bregi, Anđeli te preko Veprinca nastavljaju na Učku u vremenu od cca. 14,45 do 16,00 sati.

Trasa utrke

Pozivamo sve sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista. Čim sigurnosni uvjeti dopuste pojedine dionice će biti puštene u promet.

Exit mobile version