HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN

Dani otvorenih dana na Platku: U subotu neograničeno uživajte u bogatim sadržajima po promotivnoj cijeni!

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će u subotu 11. rujna moći neograničeno uživati u ponudi RSRTC Platak po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za odrasle, odnosno 30 kuna za djecu mlađu od 12 godina.

Hrvatski olimpijski dan posvećen je datumu utemeljenja HOO-a, 10. rujna i obilježava se kao opće prihvaćena sportska manifestacija koja promiče važnost bavljenja sportskom aktivnošću, olimpijska načela izvrsnosti, razumijevanje, mir i solidarnost među ljudima. Programom se na uključivanje potiču pojedinci i skupine, sportske zajednice i udruge, škole i učilišta, vrtići, jedinice lokalne i područne samouprave te društva sportske rekreacije.  Centralno događanje kojim će se obilježiti ovaj značajan datum održat će se u subotu 11. rujna na Platku u organizaciji Saveza sportske rekreacije Primorsko-goranske županije „Sport za sve“.

VIDEO DANA:

Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, u subotu 11. rujna Goranski sportski centar organizira Dan otvorenih vrata za posjetitelje koji će toga dana moći neograničeno uživati u brojnim zabavnim i sportskim sadržajima iz bogate ponude RSRTC Platak, poput panoramske vožnje žičarom, tubinga, trampolina, voženje autića na pedale i bicikli, po jedinstvenoj cijeni od 50 kuna za odrasle, odnosno 30 kuna za djecu mlađu od 12 godina. U cijenu karte nije uključen najam roštilja i zona za piknik.

Nogometno igralište bit će centralno mjesto obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana te će se moći koristiti tek nakon 16 sati. Za ostale sportske terene termine je moguće rezervirati na Info kućici GSC-a.
Posjetitelji koji žele koristiti samo jedan određeni sadržaj mogu kupiti kartu po redovnim cijenama iz cjenika

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari