TRADICIONALNI NASTUPI

DANI SV. VIDA: U srijedu na Korzu nastupi Bokeljske mornarice, Gradske glazbe Trsat i Prvih riječkih mažoretkinja

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U srijedu, 14. lipnja 2023. godine, od 18.30 sati, na Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, povodom Dana sv. Vida i Dana grada Rijeke, održat će se tradicionalni nastupi Bokeljske mornarice, Gradske glazbe Trsat i Prvih riječkih mažoretkinja

Bokeljska mornarica, Gradska glazba Trsat i Prve riječke mažoretkinje nastupit će prema sljedećem rasporedu:

U 18.30
Nastup Bokeljske mornarice uz pratnju Gradske glazbe Trsat

Hrvatska bratovština Bokeljske mornarice 809 Rijeka u povodu proslave Sv. Vida postrojit će odred i postaviti Kolo svetog Tripuna ispred Gradske vijećnice na Korzu.

U 19.00
Koncert Gradske glazbe Trsat

Već tradicionalno, u povodu Dana grada Rijeke, Gradska glazba Trsat svojim će koncertom na Korzu razveseliti sve prisutne.

U 19.45
Nastup Prvih riječkih mažoretkinja

Prve riječke mažoretkinje su prepoznatljivi dio riječkoga identiteta, a njihova uniforma simbolizira pripadnost gradu Rijeci. Nastupi Prvih riječkih mažoretkinja su prepoznati i nagrađivani na europskim i svjetskim natjecanjima, a ono što čini njihov rad posebnim jest spajanje tradicionalnog i modernog te rekreacijskog i plesnog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari