TRIBINA NA ZOOMU

Davor Štimac danas predstavlja svoj izborni program na Zoom platformi

Foto: Mateo Levak/Riportal

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke Davor Štimac pokreće seriju tribina na Zoom platformi kojima građanima Rijeke želi detaljno predstaviti program za POštimavanje grada

Program ima četiri strateška cilja: POkrenuti, POvezati, POzeleniti i POmladiti grad, a u četvrtak 25. ožujka prezentirat će kako planira POkrenuti grad u gospodarskom i svakom drugom smislu. Osim Davora Štimca, kao panelisti na tibini sudjelovat će ugledni gospodarstvenici i stručnjaci, tvorci tog dijela programa, a svi zainteresirani građani moći će postavljati pitanja preko otvorene chat platforme.

– Imali smo namjeru organizirati javne tribine i predstavljati pojedine programske dijelove u razgovoru s građanima. Loša epidemiološka situacija to nam ne dozvoljava, pa koristimo otvorenu Zoom platformu, kako bi Riječanima predstavili program za Poštimavanje grada.

Uvjeren sam da kvalitetnim projektima i s dokazanim ljudima i novom energijom možemo pokrenuti Rijeku i vratiti je na pozicije koje smo izgubili – istaknuo je Davor Štimac.

Program predstavljanja se može pratiti uživo u četvrtak, 25. ožujka u 19 sati na poveznici:
https://us02web.zoom.us/j/81436110510?pwd=Zkp0cytxUWtwT0pNY3IzTEVoSXl4UT09

Passcode: 798474

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari