NAKON IZBORA

Davor Štimac: ”Nećemo ulaziti u koalicije, podržat ćemo samo dobre projekte”

Idi na originalni članak
Foto: Mateo Levak/Riportal

Na konferenciji za novinare nezavisnog Davora Štimca najavljen je nastavak rada u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Oglas

Kao što je najavljivao tijekom kampanje Štimac je rekao da vijećnici inicijative Da štima grad neće ulaziti u koalicije ni sa kim te su otvoreni isključivo za projektnu suradnju. Najavili su da će biti konstruktivna oporba te će podržati samo dobre projekte i inicijative, bez obzira s koje strane političkog spektra budu dolazile. Iva Rinčić, nositeljica nezavisne liste, najavila je da će na isti način županijski vijećnici djelovati i u skupštini. Na novinarski upit bi li prihvatio mjesto predsjednka Gradskog vijeća, Davor Štimac je naglasio da ga takva funkcija ne zanima.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Štimac je još jednom zahvalio svima koji su izašli na birališta, a posebno onima od kojih je dobio potporu. Kao i u izbornoj noći, čestitao je Marku Filipoviću na osvojenom gradonačelničkom mandatu. Svoj rezultat na izborima Štimac je usporedio s onim hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Foto: Mateo Levak/Riportal

„Nova smo politička snaga, a već smo, kao naši Vatreni, osvojili smo drugo mjesto na ovom zahtjevnom natjecanju.“ – našalio se Štimac te dodao „Kampanja je završila, pravi posao tek slijedi“.

Exit mobile version