NAGRADA U PRAVIM RUKAMA

Dean Linić je policajac godine u izboru Turističke zajednice grada Rijeke. Evo čime je zaslužio to priznanje

Svojom je susretljivošću, uljudnim i profesionalnim načinom rada dao doprinos podizanju ugledu ne samo policije već i cijelog grada i županije kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije

Dean Linić, policijski službenik iz Postaje prometne policije Rijeka dobitnik je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, u kategoriji policijski službenik/ica.

Nagrada mu je uručena na svečanoj dodjeli priznanja ”Riječka trešnja 2023.” na Trsatskom kaštelu povodom Svjetskog dana turizma.

U policiji je 31 godinu

Nagrađeni policijski službenik Dean Linić u policiji je 31 godinu i to u Postaji prometne policije Rijeka gdje trenutno obavlja poslove policijskog službenika – prometnog motociklista.

Odlikuje ga učinkovitost u ispunjavanju postavljenih ciljeva te visoka razina komunikacijskih vještina. Kao dio tima, iznimno uspješno se snalazi u ostvarivanju zajedničkih ciljeva te je u radnom okruženju susretljiv i kolegijalan. Pokazuje izuzetnu samostalnost u radu, što je i te kako došlo do izražaja u turističkoj sezoni. Profesionalan odnos prema službi, a sa građanima izuzetno kulturan i ljubazan. Poznaje i služi se engleskim i talijanskim jezikom u svakom trenutku.

Pomagao stranim i domaćim gostima

Također je obavljajući službu na svim turističkim cestovnim pravcima koji okružuju Rijeku pomagao stranim i domaćim gostima, kao i onima koji su bili na proputovanju. Svojom je susretljivošću, uljudnim i profesionalnim načinom rada u velikom broju raznih situacija (usmjeravanja turista prema željenoj destinaciji, kvarovi na vozilima, očevida prometnih nesreća, preprate vozila do bolnice i drugo) dao doprinos podizanju ugledu ne samo policije, već i cijelog grada i županije kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije.

Nagrada Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, Deana Linića je ugodno iznenadila. Izuzetno je počašćen što je u izabran za policajca godine te smatra da je ova nagrada svojevrsna kruna njegove službe u policiji.

Stoga je za vjerovati da će ovo vrijedno priznanje biti dodatni poticaj u radu ne samo nagrađenom policijskom službeniku Deanu Liniću, već i njegovim kolegicama i kolegama, koji svakodnevno odgovorno i profesionalno obavljanju zahtjevan policijski posao na dobrobit građana i turista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari