“Delnička adventska bajka”: I ove godine bogat program Adventa u Delnicama, evo svih detalja!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Delnička adventska bajka u srcu Gorskog kotara, u organizaciji Turističe zajednice Grada Delnica i Grada Delnice održat će se po sedmi puta

Uskoro počinje još jedna Delnička adventska bajka!

!Ona nam ponovno dolazi! Tako je – ONA! Ne djed, već Baka Mraz. Ako niste znali, odavno je odabrala najviši grad Hrvatske za svoje zimovalište u prosincu. U to doba godine njen dragi najviše radi, a ona je također odlučila ne biti besposlena. Okupila je svoju ekipu vilenjaka, a njihov glavni posao je donositi osmjehe na lica dječice tijekom druženja u svom Selu koje već po sedmi put marljivo grade u centru Grada Delnice.”, ističu Gorani u svojoj najavi ovogodišnje
Delničke adventske bajke.

Ne propustite ove godine ponovno posjetiti najljepši mali obiteljski advent u Hrvatskoj. Svakog vikenda u prosincu uživajte u bogatom dnevnom i večernjem programu. Točnije, za zabavu i uživanje u raznim zanimljvostima tijekom dana, budite u Selu Bake Mraz subotama i nedjeljama od 10 do 15h, a inspirativan glazbeni večernji program uz vatricu i kuhano vino tu je za vas petkom i subotom od 18h do 22h.

Osjetite čaroliju adventa u Delnicama, najvišem gradu u Hrvatskoj! Za vas su pripremili: interaktivnu bajku i posjet djedovim jelenima u Čarobnoj šumi, vesela druženja u selu Bake Mraz sa bakom i vilenjacima, facepainting, Adventski sajam suvenira, rukotvorina i domaćih proizvoda, zimska životinjska farma, sklonište za nezbrinute igračke, vožnja vlakića “Krampus” po gradu, kreativne radionice, vožnju kočijom, koncerte i nastupe, predstave, izložbe, klizanje… Sve to uz bogatu gastro i ugostiteljsku ponudu!

Ako dolazite iz smjera Istre ili Rijeke, ukrcajte se na veseli vlak “Tin Express” koji svake adventske subote i nedjelje vozi na relaciji Rijeka – Delnice – Rijeka. Vlak kreće u 9:45 s Glavnog kolodvora u Rijeci, a vraća se sa kolodvora Delnice u 15:15h.

U vlaku vas očekuju vilenjaci i Djed Mraz koji svima dijeli poklone. Karte za vožnju vlakom mogu se kupiti na šalterima Glavnog željezničkog kolodvora Rijeka po cijeni od 45,00 kuna za odrasle i 60,00 kuna za djecu. Dječja karta uključuje i poklon, a za sve informacije vezane uz vožnju vlakom obratite se na 051/322-455 ili 099/608-3620 ili osobno na šalteru Glavnog željezničkog kolodvora Rijeka.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga vezanih uz program manifestacije Delnička adventska bajka obratite se na e-mail adresu tz.delnice@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari