„DEMO DAN“ U HKD-u: Timovi 7. generacije Startup inkubatora predstavit će svoje poslovne ideje koje su razvijali šest mjeseci

Prisutni će moći pogledati izložbu radova 7. generacije Startup inkubatora i projekata nastalih na KEŠ vikendu poduzetništva na temu “Robot factory”

U četvrtak, 8. lipnja 2017. godine, u 14 sati, u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku (Strossmayerova 1), bit će održan Startup Demo dan 7. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka i prigodni program namijenjen korisnicima Startupa.

Timovi 7. generacije Startup inkubatora Rijeka na Demo danu predstavit će svoje poslovne ideje koje su u Inkubatoru razvijali šest mjeseci uz pomoć mentora.

U sklopu programa, bit će održan i niz predavanja i predstavljanja projekata zanimljivih za sve startup projekte i poduzetnike početnike. Tako će svoja iskustva u ovoj domeni predstaviti Infobip d.o.o., Erste banka i Step RI, a Grad Rijeka će najaviti objavu javnog natječaja za dodjelu bespovratnih potpora po mjeri „Sufinanciranje razvoja komercijalizacije inovativnog proizvoda ili usluga“.

Također, prisutni će moći pogledati izložbu radova 7. generacije Startup inkubatora i projekata nastalih na KEŠ vikendu poduzetništva na temu “Robot factory” te proizvode Full sChOOL OŠ Trsat, koji su nastali iz projekta potpore Grada Rijeke učeničkim zadrugama.

Događaju će prisustvovati zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari