ODLIČAN SPORTAŠ

Dennis Jakus primio priznanje za ‘Kastavca godine 2022’, gradonačelnik Mostarac uručio mu dar

Dennis postiže odlične rezultate kao član Plivačkog kluba osoba s invaliditetom Forca i Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Pulac.

Gradonačelnik Matej Mostarac danas je u Boćarskom domu „Slavko Stanić“ primio Dennisa Jakusa, Kastavca godine 2022., kako bi mu još jednom čestitao i uručio dar.

Dennis je i dobitnik nagrade Kastafsko srce za višegodišnje predano bavljenje sportom.

Iako mu je cerebralna paraliza otežala život, on niže sportske uspjehe. Uz pomoć roditelja, majke Nataše i oca Denisa, sestre Lorene ali i asistenta Giannija Gržinića, za njega jednostavno ne postoje granice.

Dennis postiže odlične rezultate kao član Plivačkog kluba osoba s invaliditetom Forca i Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Pulac.

Gradonačelnik Mostarac čestitao je Dennisu na rezultatima i izrazio želju da uskoro bude još puno prilika za susret i slavlje sportskih rezultata.

“Trenutno sam više posvećen boćanju i imam puno planova za ovu sezonu pa se nadam da se uskoro ponovno vidimo”, kazao je Kastavac godine 2022. Dennis Jakus.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari