SUPER IZGLEDA

Galerija | Dječje gradsko vijeće obišlo igrališta na Tošini

Zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić u pratnji članova Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije i predsjednice MO Tošina, Antonije Manestar, obišla je danas novouređeno igralište u naselju Tošina koje je djelomično financirano i iz donacije DM-a. Ukupna vrijednost investicije iznosila je 55.584,75 eura.

Uz obilazak novih sprava, mali vijećnici obišli su i sportsko igralište te lokaciju za buduću Pumptrack. Kako su iz Grada Opatije i najavili, na lokaciju uz igralište na Tošini uskoro će postaviti Pumptrack stazu za bicikle, role, skejt i romobile. Vožnja Pumptrack poligonom predstavlja odličan trening za razvoj motorike i osjećaj ravnoteže te je prikladan za djecu svih dobnih skupina, kao i za tinejdžere i odrasle.

Modularna oprema za ovaj poligon je naručena, no zbog specifičnosti opreme koja ovdje dolazi malo je duži rok nabave i čekanja te radimo na tome da ova adrenalinska petlja čim prije razveseli naše mlade sugrađane, rekla je Kristina Đukić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari