KVALITETA USLUGE

Dječji vrtići Opatija, Cres i Mali Lošinj izabrani u Top 10 najboljih hrvatskih vrtića!

Foto: Facebook DV Opatija

U izboru za najbolji vrtić Hrvatske koji je proveo portal gradonačelnik.hr Dječji vrtić Opatija,  DV Cvrčak iz Malog Lošinja i DV Girica iz Cresa izabrani su u Top 10 dječjih vrtića.

Pobijedio je DV Vukovar 1 iz Vukovara, drugo mjesto osvojio je DV Lojtrica iz Velike Gorice, a treći je DV Potjeh iz Slavonskog Broda.

U top 10 najboljih vrtića po izboru stručnog žirija su DV Grabrik iz Karlovca, DV Maslačak iz Đurđevca, DV Cvrčak iz Čakovca, DV Opatija iz Opatije, te s istim brojem bodova DV Maslačak iz Belišća, DV Cvrčak iz Malog Lošinja, DV Zvončić iz Ozlja, DV Ivanić Grad iz Ivanić Grada i DV Girica iz Cresa.

Prepoznajući vrijednosti i ciljeve  projekta, u njega su se uključili Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje s kojima je portal gradonačelnik.hr osmislio stručne kriterije temeljem kojih je vrednovao pristigle prijave.

Kriteriji za nagradu za najbolji vrtić bili su kvaliteta smještaja, usluge i nadstandardi koje osiguravaju djeci.

Najbolje vrtiće u Hrvatskoj proglasio je stručni žiri u sastavu Vesna Šerepac, ravnateljica uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja, Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolsko obrazovanje u Agenciji za odgoj i obrazovanje te Zdravko Ivić ispred projekta Gradonačelnik.hr.

“Ovo je postignuće rezultat vrijednog i predanog rada naših odgajatelja i stručnog tima te plod izvanredne suradnje i sinergije s Gradom Opatija kao našim osnivačem.

Sretni smo da smo na nacionalnoj razini prepoznati kao vrtić koji svojoj djeci pruža nadstandardne uvjete za njihov kvalitetan rast i razvoj. Ovaj prestižan rezultat pred nas stavlja i veliku odgovornost da održavamo iznadprosječnu kvalitetu našeg rada i nadalje ustrajemo u pomicanju granica u odgoju i obrazovanju, a sve s jednim ciljem – dobrobiti naše djece. Jer ipak, naša je najveća nagrada i najveće priznanje vidjeti našu djecu kako s radošću dolaze u naš vrtić.”, poručili su iz Dječjeg vrtića Opatija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari