DJELATNICI GODINE

DJELATNICI GODINE U sklopu Kvarnerskog dana turizma nagrađeni su policijski djelatnici Tea Švob i Goran Gašpert

FOTO: PU Primorsko - goranska

Goranu Gašpertu i Tei Švob dodijeljena su priznanja Djelatnik godine u akciji ”Čovjek – ključ uspjeha u turizmu’

Danas je u Opatiji, u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera održan ”Kvarnerski dan turizma 2023”.

Tom prigodom su Goranu Gašpertu, načelniku Sektora za javni red i sigurnost Policijske uprave primorsko – goranske i Tei Švob, policijskoj službenici Policijske postaje Crikvenica dodijeljena priznanja Djelatnik godine u akciji ”Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”.

Goran Gašpert, načelnik Sektora za javni red i sigurnost dugi niz godina sudjeluje u pripremi i provedbi aktivnosti u turističkoj sezoni, počevši od planiranja i organiziranja pa do rukovođenja redovnim i pojačanim aktivnostima tijekom provedbe TURS-a.

U pripremi ovogodišnje turističke sezone u suradnji s TZ Kvarnera organizirao je brojne sastanke i radionice s drugim dionicima koji participiraju u sigurnosti tijekom sezone, kao što su: Centar 112, vatrogasci, hitna pomoć, jedinice lokalne uprave i samouprave, hotelske kuće, službe nadležne za promet na cestama i drugi.

Nagrađeni je također i policajac godine u izboru Hrvatske turističke zajednice HTZ-a, odnosno dobio je nagradu koja se dodjeljuje za najbolje pojedince u turizmu pod nazivom „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“.

Teu Švob, policijsku službenicu Policijske postaje Crikvenica za nagradu Turističke zajednice Kvarnera predložila je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski.

Tea je u travnju ove godine sudjelovala u spašavanju utopljenika iz mora na području Crikvenice. Inače, Tea je volonterka i licencirani spasilac, a jedna je od rijetkih žena u policiji koja obavlja poslove radnog mjesta „policijski službenik – prometni motociklist“.

Navedene poslove obavlja od kolovoza ove godine, nakon što je stekla uvjete za upravljanje motociklom. Tako je tijekom turističke sezone obavljala poslove upravljanja prometom, ali i druge policijske poslove i intervencije.

Ističe se odmjerenošću, profesionalnošću i visoko je motivirana za obavljanje policijskih poslova, a prije svega nastoji biti na usluzi građanima i brojnim turistima na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari