50. AKCIJA DARIVANJA KRVI

Djelatnici PU Primorsko-goranske darovali krv; Prikupili 20 doza!

Ovo je bila 50. humanitarna akcija održana u organizaciji Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi ove Policijske uprave od 2004. godine

U organizaciji Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske i Gradskog društva Crvenog križa Rijeka u ponedjeljak, 28. prosinca u Policijskom domu u Rijeci održana je akcija darivanja krvi.

U tradicionalnoj predblagdanskoj akciji sudjelovali su djelatnici Policijske uprave Primorsko-goranske i troje građana s područja Mjesnog odbora Kozala. Ovom humanom i hvalevrijednom akcijom prikupljeno je 20 doza  krvi, neophodne za spašavanje ljudskih života.

Ovo je bila 50. humanitarna akcija održana u organizaciji Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi ove Policijske uprave od 2004. godine.

Predsjednik Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske je Dino Dolušić, policijski službenik iz Sektora policije, a Aktiv trenutno ima oko 250 članova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari