DO DRENOVE I S DRENOVE SPORIJE NO IKADA: Od ponedjeljka radovi na rotoru prema Škurinjama, iznad „Streljane“ semafor do daljnjega

Iz gradske uprave mole sve sudionike u prometu da u zoni radova pojačaju oprez te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju

Gradski prometni centar Rijeka prometa obavijestio je javnost da će se od ponedjeljka 4. prosinca izvoditi radovi na uređenju kružnog raskrižja ulica Ive Lole Ribara – Bok – Kučićki put. Predviđeno vrijeme radova je 20 dana (ovisno o vremenskim prilikama) a izvođač je tvrtka Guste zidine d.o.o. Kastav. Ukupna vrijednost radova je 390.000,00 kn s PDV-om.

Iz gradske uprave mole sve sudionike u prometu da u zoni radova pojačaju oprez te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

Stanovnici Drenove, ali i svi koji Drenovom prolaze ka svojim „gornjim“ odredištima (Saršoni, Garići, Ronjgi, Viškovo, Rupa….) ili se preko Drenove spuštaju do Rijeke, ovom su najavom (opravdano) zabrinuti jer se sada na oba prometna pravca prema Drenovi ili s Drenove (kako vam drago) izvode radovi uz propuštanje prometa privremenom prometnom signalizacijom odnosno semaforima.

Podsjetimo, iznad „Streljane“ odnosno od Pulca prema Donjoj Drenovi obavljaju se radovi na niveliranju prometnice Drenovski put (čitaj: „spuštanja ceste“) zbog izgradnje priključka na Ulicu Bok i dalje prema Škurinjama, što u uvjetima vožnje po makadamskoj cesti – u što se sada pretvorio dio Drenovskog puta – znatno usporava promet prema gradu odnosno prem Drenovi i dalje.

Budući da će se prometovanje sada usporiti i ovim drugim najfrekventnijim pravcem, onim preko Škurinja, mnogi vozači zabrinuti su za protočnost prometa.

U svakom slučaju, svima od ponedjeljka preporučamo kretanje na odredište osobnim vozilom ili javnim prijevozom (ukoliko stigne na vrijeme) barem deset minuta ranije od uobičajenog – baš zbog ovih najavljenih odnosno opisanih radova.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari