DO 14. LIPNJA

Dođite na Korzo i podržite humanitarnu akciju: Kupnjom pomažete dječjoj Kirurgiji riječkog KBC-a!

Screenshot

Povodom Dana obilježavanja riječkog zaštitnika, svetog Vida, na Korzu se od 12. do 14. lipnja provodi donacijska prodaja humanitarnog projekta „S Vidom se lako posložiti može svatko!“ u kojem djeca pomažu djeci.

U sklopu projekta kojim se skupljaju sredstva za pomoć Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka za nabavku rehabilitacijsko-didaktičke opreme, po prvi put zajedno učenici osnovnih i srednjih škola Riječke nadbiskupije, polaznici Katoličkog vjeronauka sa svojim vršnjacima iz riječke zajednice Baptističke crkve i Medžlisa Islamske zajednice Rijeka prigodno će u navedenom periodu prodavati različite organizacijske artikle, poput pamučnih vrećica za školski pribor, futrola za naočale, pernica za olovke i novčanika koje su sami izradili i na kojima su oslikavali kulturno-povijesne i religijske motive vezane uz obilježavanje Dana sv. Vida i svoju vjersku zajednicu.

Kupnjom učeničkih radova ovu je akciju podržao i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Svi koji žele, donirati mogu to napraviti i uplatom na, za ovu akciju otvoren, račun Caritasa HR0223400091511278138 ili na način da skeniraju bar kod koji se može pronaći na službenoj mrežnoj stranici Riječke nadbiskupije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari