JOŠ NIJE DEFINIRAN

Dogovorena koordinacija Grada i Bina-Istre pri rješavanju spornih točki punog profila autoceste A8

Idi na originalni članak

Gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić danas je održao sastanak  s čelnim ljudima Bina-Istre u vezi izgradnje punog profila autoceste A8 i otvorenih pitanja rješavanja potencijalnih problematičnih situacija za vrijeme i nakon izgradnje na koje su ukazali građani u naseljima Veprinac, Poljane i Dobreć.

Oglas

Sastanku su prisustvovali i predsjednica Mjesnih odbora Veprinac – Učka Zorica Sergo, predsjednica Mjesnog odbora Dobreć Lorena Bašan te pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje Zdenko Tupanjac. Bina-Istru su predstavljali tehnički direktor Kristian Santaleza, šef službe održavanja Ivan Šuran i Dubravko Milović iz ureda Uprave.

Tema su sastanka bile sporne točke budućeg punog profila autoceste koje je gradonačelnik definirao uz pomoć stručnih službi i članova Vijeća mjesnih odbora, kao i na izravnim sastancima s građanima koji su ukazali na pojedinačne problematične slučajeve.

VIDEO DANA:

Iako je glavni projekt budućeg punog profila Autoceste A8 još u izradi te nije konačno definiran, sastanak je završen u optimističnom ozračju vezano uz moguće prihvaćanje većine zahtjeva građana Grada Opatije.

Dogovoreno je da će se u narednom razdoblju održavati redovite koordinacije, a i sastanci s projektantima na terenu kako bi se pratio tijek izrade dokumentacije glavnog projekta i kontroliralo uvažavanje primjedbi naših sugrađana. Idući je sastanak zakazan za kraj travnja.

Exit mobile version