JOŠ NIJE DEFINIRAN

Dogovorena koordinacija Grada i Bina-Istre pri rješavanju spornih točki punog profila autoceste A8

Gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić danas je održao sastanak  s čelnim ljudima Bina-Istre u vezi izgradnje punog profila autoceste A8 i otvorenih pitanja rješavanja potencijalnih problematičnih situacija za vrijeme i nakon izgradnje na koje su ukazali građani u naseljima Veprinac, Poljane i Dobreć.

Sastanku su prisustvovali i predsjednica Mjesnih odbora Veprinac – Učka Zorica Sergo, predsjednica Mjesnog odbora Dobreć Lorena Bašan te pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje Zdenko Tupanjac. Bina-Istru su predstavljali tehnički direktor Kristian Santaleza, šef službe održavanja Ivan Šuran i Dubravko Milović iz ureda Uprave.

Tema su sastanka bile sporne točke budućeg punog profila autoceste koje je gradonačelnik definirao uz pomoć stručnih službi i članova Vijeća mjesnih odbora, kao i na izravnim sastancima s građanima koji su ukazali na pojedinačne problematične slučajeve.

VIDEO DANA:

Iako je glavni projekt budućeg punog profila Autoceste A8 još u izradi te nije konačno definiran, sastanak je završen u optimističnom ozračju vezano uz moguće prihvaćanje većine zahtjeva građana Grada Opatije.

Dogovoreno je da će se u narednom razdoblju održavati redovite koordinacije, a i sastanci s projektantima na terenu kako bi se pratio tijek izrade dokumentacije glavnog projekta i kontroliralo uvažavanje primjedbi naših sugrađana. Idući je sastanak zakazan za kraj travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari