FINE DELICIJE STIŽU

”Domaće je domaće”: Sajam fine i zdrave hrane od idućeg tjedna na Trgu 111. brigade HV

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera

U Rijeci već prepoznata i gotovo tradicionalna sajamska manifestacija okuplja male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih dijelova Lijepe Naše. “To je još jedan u nizu naših projekata koji  provodimo u Rijeci pod pokroviteljstvom Grada”, poručili su organizatori.

Građanima Rijeke i Primorsko- Goranske županije predstavit će se 30-ak izlagača iz svih dijelova Hrvatske, biti će upriličena i prezentacija  pripreme nekih poznatih delicija, kao i prigodan zabavno-kulturni sadržaj.

VIDEO DANA:

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu.

Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih  delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije.

Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata. Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Zeleno i Plavo, po kojima je postala prepoznatljiva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari