USPJEŠNA AKCIJA

Drama u Begovom Razdolju: Starija osoba se izgubila u šetnji. HGSS-ovci iz Stanice Delnice pokreću potragu ali nisu bili sami! Evo tko im se sve pridružio…

Članovi Stanice Delnice jučer u večernjim satima uspješno su odradili potragu za nestalom osobom na području Begovog Razdolja

Radi se o starijoj osobi koja se oko 15 sati, prilikom povratka s šetnje, razdvojila od članova obitelji te se nije vratila kući.

Članovima Stanice Delnice upućen je poziv preko sustava 112 nešto prije 18 sati da se kreće u potragu. Na mjesto zadnjeg viđenja izašlo je 20 članova stanice. Zbog niskih temperatura i najave lošijeg vremena dodatno su pomoć prristigla dva potražna K9 tima iz Karlovca i Rijeke, članovi DVD-a Mrkopalj, lokalno lovačko društvo te zabrinuti sumještani.

Na potragu još su se odazvali i K9 tim iz Samobora te upravljač bespilotne letjelice iz Karlovca koji su krenuli sa svojih odredišta.

Oko 20:40 sati nestala osoba pronađena je u selu Poljička Kosa te je ubrzo neozlijeđena vraćena kući. Potraga je uspješno završena u 22 sata povratkom članova u stanicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari