'SVI ŠOLDI IZ ŠKRINJE SU POTROŠENI'

Galerija | Dule teška srca predao ključ grada opatijskom gradonačelniku! Kako i ne bi, svi smo uživali u karnevalskom dobu za pamćenje!

Pusni gradonačelnik Opatije Duško Jeličić Dule i članovi maškarane skupine „Lumberi“ vratili su ključeve Grada gradonačelniku Fernandu Kiriginu. Tim je činom u uredu gradonačelnika završila ovogodišnja vladavina maškara u Opatiji.

– Teškoga srca predajem ključeve, a svi šoldi iz škrinje su potrošeni. Ove godine obilježavamo 180. let od kada ljudi prihajaju u Opatiju zbog zbog njene bajkovitosti, a mi smo potrošili šoldi upravo da se borimo protiv previše šoldi i da nam Opatija ostane tako bajna– kazao je Dule.

– Dule je dobro vodio Grad, blagajna nije u minusu, a i ako si u plusu isto ne valja pa je Dule dobro potrošio sredstva. Veliko hvala svima, imali smo dobro vrijeme i lijepe manifestacije. Opatija se drži svoje tradicije. Zmešani Volosko su ponovno krenuli pobirati jaja na pusni pondejak, na Veprincu je snimljena milenijska fotografiju za 50. rođendan pusnog društva… Što više reći nego – da bimo i k letu, poručio je gradonačelnik Kirigin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari