PISMO ZAHVALE

Edi Prodan: Hvala vam, anđeli KBC-a Rijeka!

Poznati riječki novinar, urednik, humanitarac i navijač HNK Rijeke proteklih je dana, nažalost, zbog bolesti izazvane koronavirusom boravio u bolnici

Srećom, njegov boravak na odjelu s covid-pacijentima je završen, a tim povodom Edi Prodan je danas dirljivom objavom na svom Faceook profilu izrazio zahvalnost djelatnicima covid-odjela u riječkom KBC-u.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

HVALA VAM ANĐELI KBC-a RIJEKA

ŽIV i skoro zdrav. Napustio sam svoj sedmodnevni kovidni dom u KBC-u Rijeka. Sretan i pomalo tužan. Tužan jer nikad ničim neću predivnim ljudima tog ratnog protupandemijskog odjela moći vratiti pažnju i znanje, zdravlje u konačnici koje su mi darovali. Ne mogu. Ja sam običan. Oni nisu. Oni su sama sol, najhumaniji dio ove birokracijom teško izmučene države. Ljudi KBC-a Rijeka su naprosto rečeno najbliže onima koje volimo nazivati – anđelima.

Nikad im neću moći vratiti, ali u jedno neka budu sigurni: zauvijek su dobili osobu koja će u svim kriznim situacijama koje će im, čim se pandemija smiri, prirediti naš uhljebistan, biti uz njih.

Bit ću u prvim redovima borbe za pravednu državu u kojoj baš nikad više ne smiju doći u pitanje plaće medicinskih ljudi, naših anđela zdravlja i razvoja društva općenito. Barem toliko, toliko im mogu vratiti.

Hvala vam dragi moji strasni i stručni, predani i odgovorni, lijepi ljudi. Koliko ste god stanlo morali bili pokriveni do neprepoznatljivosti, vaša se ljepota osjećala i kroz neprobojne plašteve.

Zauvijek vaš. Hvala vam, ako se to tako kaže.“, napisao je Edi Prodan.

Njegova objava u samo par sati dobila je preko tisuću lajkova i na stotine komentara podrške, a mi se pridružujemo čestitkama kolegi i zdravstvenom osoblju.

Čitamo se i vidimo na utakmici, Edi!

HVALA VAM ANĐELI KBC-a RIJEKA

ŽIV i skoro zdrav. Napustio sam svoj sedmodnevni kovidni dom u KBC-u Rijeka. Sretan i…

Objavljuje Edi ProdanPetak, 16. travnja 2021.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari