177 DJECE SUDJELOVALO

Galerija | Edukacija ”Sigurno i vješto u prometu” provedena u vrtićima na otoku Krku

Na edukaciji je sudjelovalo 177 djece s odgajateljicama, stoji u izviješću policije.

Na području otoka Krka od 25. studenog do 7. prosinca provedena je edukacija pod nazivom ”Sigurno i vješto u prometu” u deset vrtića u nadležnosti odgojno – obrazovne ustanove predškolskog odgoja sa sjedištem u gradu Krku.

Na edukaciji je sudjelovalo 177 djece s odgajateljicama, a proveo ju je policijski službenik krčke policije.

Kao i proteklih 12 godina, edukacija prilagođena predškolskom uzrastu djece provedena je u suradnji s predstavnikom Hrvatskog autokluba Krk.

Mališani vrtića iz raznih gradova na području otoka Krka su se putem prezentacije, odnosno ilustriranim prikazom upoznali s raznim opasnostima u prometu te kako sigurno doći od kuće do vrtića. Nakon prezentacije, unutar prostora vrtića uz simulaciju ceste i pješačkog prijelaza djeca su se upoznala s praktičnim djelom edukacije.

Bila je to još jedna prilika da se djeci približi odgovorno i zahtjevno policijsko zanimanje i stvori novo prijateljstvo između djece i policije, a stečeno iskustvo o nekim od prometnih pravila i pojmova djeci će zasigurno biti od pomoći u snalaženju u prometu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views