NA MALOJ LJETNOJ POZORNICI

Prijavite se! Uskoro u Opatiji edukativna radionica za vlasnike pasa

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Igra je sastavni dio ljudskog odnosa sa psima kroz koji učimo i gradimo međusobni odnos

U organizaciji „Dog Works Kluba za rad sa psima“, a u suradnji s ustanovom Festival Opatija, u nedjelju, 25. veljače s početkom u 10 sati na maloj Ljetnoj pozornici (ulaz sa strane parka Angiolina), održava se zanimljiva edukativno-zabavna radionica pod nazivom „Kako se pravilno igrati sa psima“.

Igra je sastavni dio ljudskog odnosa sa psima kroz koji učimo i gradimo međusobni odnos. Vlasnici pasa će na radionici naučiti kada je pravo vrijeme za igru i što se sve igrom može postići, kako implementirati odgoj u igru, te zašto su važne mentalne igre za pse.

Radionici ne mogu prisustvovati reaktivni psi i psi s problemima usmjerenim na druge pse ili ljude, navode organizatori.

Prijave na radionicu su obavezne, a mogu se poslati na adresu e-pošte dogworks.klub@gmail.com, gdje su dostupne i detaljnije informacije o radionici. Broj sudionika je ograničen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari