U RONJGIMA

Galerija | Ekipa PPAP Rijeka podjednak turnira u malom nogometu

Pobjednička ekipa dobila je, odnosno zadržala prijelazni pehar, budući da su bili pobjednici i prethodnog turnira održanog  2019. godine

Prošlog petka na terenu Sportskog centra u Ronjgima  održan je malonogometni turnir, organiziran povodom obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila za Policijsku upravu primorsko-goransku  Riječ je o tradicionalnom turniru koji se odigrava od 2010. godine, a ponovo je  organiziran nakon dvije pandemijske  godine.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa, i to: I. PP Rijeka, II. PP Rijeka, PP Opatija, PP Crikvenica, PP Mali Lošinj/PI Cres, PGP Rupa, Jedinica specijalne i interventne policije i Postaja aerodromske i pomorske policije Rijeka.

Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, A i B te su se borile za osvajanje prva dva mjesta u grupi, odnosno plasman među prve četiri momčadi koje će nastupiti u polufinalnim natjecanjima. Tako je u grupi A prvo i drugo mjesto pripalo Jedinici specijalne i interventne policije i PP Crikvenica, dok je u grupi B prvo i drugo mjesto pripalo Postaji aerodromske i pomorske policije Rijeka i I. PP Rijeka.

Nakon polufinalnih i finalnih utakmica na prvo mjesto, kao pobjednik malonogometnog turnira plasirala se ekipa Postaja aerodromske i pomorske policije Rijeka, drugo mjesto osvojila je ekipa Jedinice specijalne i interventne policije,  a ekipa I. PP Rijeka je osvojila treće mjesto.

Pobjednička ekipa Postaja aerodromske i pomorske policije Rijeka dobila je, odnosno u svojim prostorijama zadržala prijelazni pehar, budući da su bili pobjednici i prethodnog turnira održanog  2019. godine.

Uz ekipe, izabrani su i najbolji pojedinci, i to najbolji igrač i najbolji golman, a koji su proizašli iz finalne utakmice.

Najboljim golmanom proglašen je  Josip Pavelić iz ekipe Jedinice specijalne i interventne policije, dok je najbolji igrač turnira Mario Rižnik iz ekipe Postaja aerodromske i pomorske policije Rijeka.

Tradicionalni malonogometni turnir, organiziran povodom Dana policije započeo je i završio u pravom sportskom i kolegijalnom duhu i sportskoj atmosferi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari