DOSTAVITE PODATKE

Energo poziva Riječane na očitanje plinomjera do kraja mjeseca!

TD Energo poziva sve korisnike koji se nalaze pod ugovorom javne usluge opskrbe plinom (OJU) s tvrtkom Gradska plinara Zagreb – Opskrba, a koji od 1. listopada postaju Energovi korisnici, da od 23. do 30. rujna 2024. godine očitaju svoje plinomjere i dostave podatke.

S obzirom na to da je javnu uslugu opskrbe plinom (OJU) na području grada Rijeke i okolice za razdoblje od 1. listopada 2024. do 30. rujna 2027. godine ponovo preuzeo Energo, svi krajnji korisnici kategorije kućanstvo koji se nalaze pod ugovorom javne usluge opskrbe plinom (OJU) s tvrtkom Gradska plinara Zagreb – Opskrba s tim datumom postaju korisnici Energa.

Proces prebacivanja korisnika odvija se automatizmom, a tijekom listopada 2024. godine dostavljaju im se na sklapanje novi Ugovori o opskrbi plinom u obvezi javne usluge.

Kako je jedan od preduvjeta uspješne tranzicije s jednog na drugog opskrbljivača točna evidencija potrošenog plina, Energo poziva korisnike da u razdoblju od 23. do 30. rujna 2024. godine očitaju svoja brojila i dostave podatke u Poslovne sustave putem web obrasca na RCC portalu, pozivom na telefonske brojeve 0800 5777 i 051 210 726 ili putem e-maila: plin@poslovni-sustavi.hr.

Očitanje plinomjera moguće je dostaviti i putem web obrasca na mrežnoj stranici Energa.

Paralelno s dostavom stanja od strane samih korisnika, djelatnici Poslovnih sustava uobičajeno očitavanje stanja plinomjera obavljat će svojom redovnom dinamikom, a u obzir će se uzeti zadnje dostavljeno stanje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari