BRAVO!

Europsko priznanje: Riječki lokal proglašen najboljim kafićem u cijeloj Hrvatskoj koji nudi ‘specialty’ kavu!

Foto: Marsecchia / Instagram

Rijeka je ponosna na titulu najboljeg specialty kafića u Hrvatskoj! Marscecchia Coffee Shop osvojio je ovu prestižnu nagradu prema izboru magazina European Coffee Trip, specijaliziranog za sve aspekte vezane uz kavu.

Ovaj kafić, smješten u malenoj ulici u centru grada (Šime Ljubića 4A) otvoren je krajem 2022. godine, vodi poznati barista Luka Panović. Marscecchia je osvojila srca ljubitelja kave u Hrvatskoj putem aplikacije koja omogućuje korisnicima da glasaju za svoje omiljene kafiće. Rezultati su pokazali da je Marscecchia prikupila najviše glasova među svim kafićima koji nude specialty kavu.

U susjednim zemljama, nagrade su također otišle u ruke izvrsnim lokalima. Ljubljanski Stow Coffee proglašen je najboljim u Sloveniji, dok je beogradski DRIP Specialty Coffee osvojio titulu u Srbiji. Mađarski espresso embassy iz Budimpešte preuzeo je prvo mjesto u Mađarskoj.

Marscecchia Coffee Shop ne nudi samo vrhunsku kavu na licu mjesta, već i zrna kave koja se mogu kupiti za pripremu kod kuće. Povodom ovog priznanja, ekipa iz kafića objavila je emotivnu poruku na svom Instagram profilu, zahvalivši svim ljubiteljima kave na podršci.

“Oduševljeni smo što možemo podijeliti vijest da je Marscecchia proglašena najboljim specialty kafićem u Hrvatskoj kao dio European Coffee Trip Awards 2024! Hvala vam što ste dio naše zajednice. Veliko hvala iz našeg kutka Rijeke!”, istaknuli su iz kafića.

Ovo priznanje dodatno potvrđuje kvalitetu i strast koju Marscecchia Coffee Shop unosi u svaku šalicu, čime je zasluženo osvojio prvo mjesto među ljubiteljima specialty kave.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari